RECEPT: KOKOSTOPPAR MED SAFFRAN
75 gr smör
2 ägg
200 gr kokos
3-4 msk honung
1 pkt saffran
1 msk glögg
mörk choklad till dekor/dopp
Smält smöret. Blanda ägg och honung. Rör ner kokos, glögg, saffran och till sist smöret. Låt svälla ca 10 min i bunken. Klicka ut i toppar på bakplåtspapper, grädda ca 10-12 min i 175 gr.
Garnera/halvdoppa gärna i mörk choklad.
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
Bloggarkiv
Länkar
Etikettmoln
chokladmuffins påskgodis drinkar påskpynt bröd freebie skoogs krog trillingnöt smoothie tårta hållbarhet prosecco muffins örnsköldsvik kanelbulle svinnsmart funäsfjällen brownie maräng bakelse norrköping strandkaj bar & kök glass kaffesump blåbärskompott funäsdalen jordgubbar vegansk rawfika dialekt hjortron äppelpaj cava glöggprovning äpple sockerkaka rabarber frukost dessert östgötska lifehack öschöttska paj östergötland efterrätt julfika mousserande bubbel champagne laga nyttigt lifehack humor tips utan vitt socker glutenfritt nyttigare fika fika swedish fika recept choklad sju sorters kakor ät drick njut baka sockerfritt bakaglutenfritt kladdkaka blåbär baka mellanmål chokladbollar favvoställen listor öschötte östgöte jul produkttips fikaställen småkakor disktrasor julgodis kolasnittar kokostoppar restauranger glögg öschötte guschelov jordgubb humor erikas favoriter semlor mousserande vin pannkakor diy gin chokladdessert vaeganskt tigerkaka pepparkaka knäck rawbollar våfflor pyssel gin och tonic blåbärsgrottor städtips lussekatter lingon härjedalen vaniljpudding dammsugare hjortrongrottor kaffe kanelbulleglass restaurangtips caféer