RECEPT: KLADDKAKA MED KAFFESUMP
KLADDKAKA MED KAFFESUMP
*glutenfri *utanvittsocker
100 gr smör
100 gr mörk choklad
2 ägg
2 dl socker (gärna rå/kokos/muscovado)
ca 0,5 dl kaffesump
3 dl mandelmjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljpulver
1 krm salt
Smält smöret med chokladen. Rör ägg och socker, blanda i de torra ingredienserna och kaffesumpen. Blanda sist ner smör/chokladblandningen. Smörj och bröa en springform med mandelmjöl, häll i smeten. Grädda i 175 grader, ca 15-18 min. Servera med en klick vispad grädde!
Senaste inläggen
Senaste kommentarer
Bloggarkiv
Länkar
Etikettmoln
vaeganskt bakelse strandkaj bar & kök norrköping glass gin bufférätt grapefrukt pannkakor funäsdalen vinbärskaka vegansk chokladmuffins restaurangtips caféer camenbert kaffe påskpynt hjortrongrottor freebie trillingnöt vaniljpudding härjedalen tårta hållbarhet parfait prosecco örnsköldsvik kanelbulle pyssel morotskaka knäck pepparkaka tigerkaka maräng cava kolasnittar julgodis semlor disktrasor påskgodis tilltugg smoothie muffins dialekt drinktilltugg hjortron äppelpaj produkttips jul fikaställen listor lifehack öschöttska dessert paj julfika blåbär efterrätt laga nyttigt kladdkaka baka sockerfritt ät drick njut champagne bakaglutenfritt glutenfritt nyttigare fika recept swedish fika fika choklad bubbel sju sorters kakor utan vitt socker mousserande tips lifehack humor baka mellanmål favvoställen chokladbollar öschötte frukost östgöte östergötland bubbelskola småkakor östgötska restauranger glögg öschötte guschelov våfflor hallon jordgubb rawfika humor rabarber sockerkaka äpple mousserande vin glöggprovning kokostoppar kryddiga nötter brownie funäsfjällen rawbollar svinnsmart brunch gin och tonic citron städtips blåbärsgrottor roséchampagne lussekatter lingon skoogs krog dammsugare semla bröd ost drinkar kanelbulleglass våffla brynt smör blanc de blancs erikas favoriter jordgubbar blåbärskompott snacks diy kaffesump mazarin chokladdessert kola hallonparfait blanc de noirs