RECEPT: BLÅBÄRSCHOKLADBOLLAR

BLÅBÄRSCHOKLADBOLLAR
Ca 35 st

8-10 dadlar (ca 100 gr)
100 gr torkade aprikoser
1,5 dl kokos
1 dl solrosfrön
100 gr nötter/mandlar
1,5 dl havregryn
0,5 dl kakao
2 dl frysta blåbär
kokos att rulla i

Kör alla ingredienser förutom blåbären i matberedaren en rejäl stund så att allt finfördelas. Blanda i de frysta blåbären och mixa ihop till en kletig smet. Forma bollar och rulla i kokos – hepp, färdigt!

PS Vill du inte göra fullt så många bollar går det förstås bra att halvera receptet. Jag gillar att få ut mycket resultat när jag ändå är igång och fixar – sen fryser jag bollarna och tar fram några i taget allt efter som andan (suget) faller på… DS

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln