RECEPT: ÄPPELKLADDKAKA MED SALTA JORDNÖTTER

ÄPPELKLADDKAKA MED SALTA JORDNÖTTER (glutenfri)

2 äpplen
100 gr smör
2 ägg
1,5 dl kokossocker
2 msk agavesirap
0,5 tsk vaniljpulver
2 dl bovetemjöl
1,5 dl salta jordnötter (grovhackade)

Smält smöret i en kastrull. Häll över lite i bakformen och smörj, bröa med kokos. Vispa i ägg, socker, sirap och vanilj i kastrullen med en handvisp. Fortsätt med mjölet och de grovhackade jordnötterna. Tärna äpplena och fördela i bakformen. Häll på smeten och grädda i ca 20-22 min i 175 grader. Ska självklart vara kladdig. Servera med vispad grädde/kokosgrädde/vaniljglass.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln