erika tubbin

Formgivare med trassligt hår och trassel på hjärnan. Allt från disktrasor till artprints står på menyn i egna varumärket erika tubbin.

Ateljé/kontor finns på Importgatan 46 i Norrköping.

De handtillverkade smyckena är nu ett minne blott, men ett härligt trassligt minne! Alla produkter tas fram i samarbete med svenska tillverkare. Småskaligt, nära och gärna miljösnällt.

en gång kreativ, alltid kreativ...

“Sy, sjunga, spela piano, dansa, festplanera, inreda, fotografera, trassla fram smycken - under hela mitt liv har jag haft olika kreativa utlopp. Idag har jag det stora privilegiet att arbeta med och av mina kreativa krafter. Jag känner mig så lyckligt lottad! 

Självklart kommer det inte utan ett pris, det krävs hårt jobb, jag lovar mycket hårt jobb. Ibland kan jobba-hårt-delen stå ivägen för kreativiteten - när mejlande, säljande, packande, fotograferande, redigering, planering, bokföring, bärande, byggande, målande, utställande och kommunicerande genom olika medier tar den mesta tiden och hindrar tankens fria flykt för att få fram nya mönster, nya citat, nya produkter. Men det är värt allt när tiden väl finns för dessa vindlande vandringar i sinnet och alla intryck som omedvetet samlats över tid knådas ihop till en ny kollektion. Så här långt har varken tid eller sinne felat mig att komma på nya idéer. Jag älskar det och jag hoppas att du också gör det!"

Kärlek!
Erika

Skärbrädan kom idag, den var toppensnygg. Tack för turboleveransen, jag är säker på att mamma kommer bli jätteglad.

/Jenny